Instanţa a dispus începerea judecăţii în dosarul de corupţie al primarului din Reghin, Maria Precup

Curtea de Apel Târgu Mureş a menţinut încheierea penală a Tribunalului Mureş prin care s-a dispus începerea judecăţii în cazul primarului municipiului Reghin, Maria Precup, trimisă în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Târgu Mureş pentru luare de mită şi abuz în serviciu.
Întrucât decizia Curţii de Apel Târgu Mureş este definitivă, Tribunalul Mureş urmează să stabilească termenul de judecată în acest dosar, în care, alături de primarul din Reghin, vor mai fi judecaţi arhitectul şef al oraşului, Camelia Diaconu Hărşan, pentru complicitate la abuz în serviciu, uz de fals şi fals intelectual în formă continuată, Sebastian Iuliu Moldovan, administrator al unei societăţi, pentru dare de mită, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată şi Mihai Ţocu, diriginte de şantier, pentru complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals intelectual în formă continuată.
Curtea de Apel Târgu Mureş a respins toate cererile şi excepţiile formulate în acest dosar ca fiind nefondate, constatând totodată legalitatea efectuării actelor de urmărire penală şi a administrării probelor.

Anchetatorii mai arătau că în urma acestor activităţi s-ar fi cauzat un prejudiciu de peste 76 000 lei municipiului Reghin, reprezentând lucrări neefectuate şi, în consecinţă, un folos necuvenit societăţii comerciale care trebuia să execute lucrările de amenajare. AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.