Întâlnire a pensionarilor PSD, la Tîrgu-Mureș

intalnire OPSDVineri, 28 martie 2014, PSD Mureş a fost gazda întâlnirii regionale a organizaţiilor de pensionari social democraţi din judeţele Bistriţa, Cluj, Alba, Sibiu, Braşov, Harghita şi Covasna. Întâlnirea avut loc în comuna Sâncraiu de Mureş. Cu o zi înainte de desfăşurarea lucrărilor, la Reghin a avut loc o întâlnire a structurilor de conducere a PSD Mureş cu Preşedintele Organizaţiei Naţionale a Pensionarilor Social Democraţi, dl Ion POPA .La întâlnire au participat Preşedintele PSD Mureş Deputatul Vasile Gliga, Primarul municipiului Reghin Maria Precup şi candidatul organizaţiei PSD Mureş la alegerile europarlamentare Sergiu Papuc – Preşedintele TSD Mureş.

Liderii orgnizaţiilor de pensionari prezenţi în judeţul Mureş au dezbătut, în cadrul întâlnirii de lucru, strategiile care urmează a fi aplicate pentru câştigarea alegerilor europarlamentare. „În munca dumneavoastră conform metodei de la om la om şi din uşă în uşă va trebui să le explicaţi oamenilor de ce sunt importante alegerile europarlamntare. În primul rând noi, alături de socialiştii europeni trebuie să avem majoritatea în Parlamentul European pentru ca cele mai importante legi care se adoptă acolo să aibă o puternică componentă socială”, le-a transmis, în deschiderea lucrărilor dl Ion POPA. Liderul seniorilor social democarţi din România a subliniat faptul că organizaţiile de pensionari şi-au adus aportul decisiv în toate alegerile care au avut loc. „Conform statisticilor este evident că acolo unde organizaţiile de pensionari sunt slabe şi rezultatele înregistrate de filiala respectivă a PSD au fost slabe. Exerienţa şi bagajul de cunoştinţe al seniorilor trebuie folosite pentru a câştiga fiecare bătălie politică”, a spus dl. Ion POPA. Acesta a felicitat Organizaţia PSD Mureş pentru rezultatele înregistrate şi pentru modul în liderii acesteia susţin acţinile pesnionarilor din partid.

Principalele aspecte pe care seniorii Partidului Social Democrat le vor avea în vedere în campania electorală pentru Alegerile Europarlamentare sunt mobilizarea simpatizanţilor partidului precum şi asigurarea zilei votului prin prezenţa în Birourile Secţiilor de Votare. Până în prezent OPSD a organizat întâlniri regionale la Buzău, Tîrgu – Jiu şi Oradea.

Sursa: Biroul de Presă al PSD

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.