Pasionații de www se întâlnesc la final de iunie

calculatoare geekGeekMeet, întâlnirea periodică a pasionaților de World Wide Web, se relansează în Tîrgu-Mureș. După un hiatus de câțiva ani, a patra ediție a GeekMeet Mureș va avea loc pe 29 iunie 2013, ora 10.00, în sala de conferințe a hotelului Arena, pe strada Tamás Ernő nr.1. Formatul tradițional al întâlnirii cuprinde câteva prezentări de 10-15 minute, urmate de discuții. Prezentările se pot referi la idei de afaceri în mediul online, la noutăți tehnologice ori, pur și simplu, la experiența vorbitorului împărtășită audienței.

Ediția de relansare îi are ca speakeri invitați pe: Filip Cherecheș – Toșa (promotorul Geek Meet), Romulus Maier, Eugen Rotariu, Alex Deva, Doru Ilasi și Zoltán Kisgyörgy. Temele abordate în cadrul acestei prime întâlniri vor fi : începuturile presei în IT, softuri educaționale, Java și introducere în Drupal. Târgumureșenii care doresc să participe la GeekMeet o pot face contra unei taxe simbolice de 10 lei. Înscrierile la eveniment se pot face trimițând un e-mail la adresa: mures@geekmeet.ro.

Fenomenul GeekMeet a debutat în 2005 la Stockholm. Prima ediție din România a avut loc în 2006, la Oradea și a fost organizată de Filip Cherecheș-Toșa. Evenimente GeekMeet au avut loc în orașele Cluj Napoca, București, Oradea, Brașov, Constanța, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara și Tîrgu-Mureș. Momentan nu mai sunt active decât comunitățile din Cluj și Timișoara. Calendarul întâlnirilor se găsește aici: www.geekmeet.ro.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.