Intră în concurs și câștigă bilete la concertul byron

Intră în concurs și câștigă bilete la concertul byron

byron lansare album afisSăptămânalul Punctul îți propune un concert extraordinar cu ocazia lansării celui mai nou album byron – 30 Seconds of Fame. Evenimentul are loc sambata, 6 aprilie, de la ora 20:00, la Teatrul National din Targu Mures. Pe scena, alaturi de byron, va mai fi solista Luiza Zan, care apare de altfel si pe noul album. Dupa finalul concertului, J’ai Bistrot (Piata Marasesti, nr. 6) va gazdui afterparty-ul oficial unde membrii trupei vor fi disponibili pentru poze si autografe!

Spune-ne într-un comentariu la articol de ce îți dorești să ajungi la concertul byron și ai șansa să câștigi unul din cele trei bilete la concert, pe care le punem la bătaie. Vom anunța câștigătorii vineri, 5 aprilie, la ora 19:00, în urma unei trageri la sorți.

P.S. Nu uita să ne lași numele complet, pentru că accesul celor 3 câștigători se va face pe baza buletinului de identitate.

update:

În urma extragerii, câștigători au fost aleși Ovidiu, Sita Adriana și Irina Pintilie, respectiv comentariile 1, 3 și 5. Felicitări!

random

print
0 comments on “Intră în concurs și câștigă bilete la concertul byron
 1. ovidiu spune:

  eu sunt in bucuresti si nu am nicio sansa de a merge la concert (acolo) dar ma inscriu in concurs pt a-i face un mic cadou cuiva care doreste foarte mult sa mearga la byron. si-am ascultat online albumul, care e foarte bun 🙂

 2. Ruxandra Elena Bularca spune:

  Pentru ca nu am fost niciodata la un concert byron.

 3. SITA ADRIANA spune:

  Pentru ca nu am fost niciodata la un concert byron,mai ales la Teatrul National din Tg.Mures.

 4. Oana Porav-Hodade spune:

  pentru ca fac muzica buna, pentru ca-i vad rar in mures, pentru luiza zan

 5. Pentru că le-am urmărit parcursul de-a lungul anilor, pentru că de-abia aştept să le ascult noile piese, pentru că sunt nişte profesionişti, pentru senzaţia unică pe care ţi-o lasă un concert cu ei live. Şi nu în ultimul rând, pentru că am dat nume blogului după o piesă de-a lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.