Intră în concurs și câștigă bilete la concertul byron

byron lansare album afisSăptămânalul Punctul îți propune un concert extraordinar cu ocazia lansării celui mai nou album byron – 30 Seconds of Fame. Evenimentul are loc sambata, 6 aprilie, de la ora 20:00, la Teatrul National din Targu Mures. Pe scena, alaturi de byron, va mai fi solista Luiza Zan, care apare de altfel si pe noul album. Dupa finalul concertului, J’ai Bistrot (Piata Marasesti, nr. 6) va gazdui afterparty-ul oficial unde membrii trupei vor fi disponibili pentru poze si autografe!

Spune-ne într-un comentariu la articol de ce îți dorești să ajungi la concertul byron și ai șansa să câștigi unul din cele trei bilete la concert, pe care le punem la bătaie. Vom anunța câștigătorii vineri, 5 aprilie, la ora 19:00, în urma unei trageri la sorți.

P.S. Nu uita să ne lași numele complet, pentru că accesul celor 3 câștigători se va face pe baza buletinului de identitate.

update:

În urma extragerii, câștigători au fost aleși Ovidiu, Sita Adriana și Irina Pintilie, respectiv comentariile 1, 3 și 5. Felicitări!

random

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.