”Învățarea, adaptarea și incluziunea în acțiune”

Fundaţia Transilvană Alpha are plăcerea de a vă invita în data de 20 septembrie, miercuri, începând de la ora 11.00 la conferinţa de presă organizată în cadrul proiectului ”Învățarea, adaptarea și incluziunea în acțiune”, finanțat prin programul Erasmus+, acţiunile cheie “KA1 – Learning Mobility of Individuals” şi „KA104 – Adult education staff mobility” – Proiecte de mobilitate în domeniul educaţiei adulţilor.

Scopul conferinței este prezentarea proiectului către publicul larg și beneficiari, în prezenţa participanţilor în cadrul programului de mobilitate.

Activitățile generale ale proiectului vin în întâmpinarea directă a lipsurilor existente în integrarea educațională și socio-profesională a persoanelor cu dizabilități. Scopul proiectului este transferul de cunoștințe și competențe specifice, în vederea dezvoltării și consolidării serviciilor sociale oferite persoanelor cu dizabilități, promovarea incluziunii lor, în special a celor cu dizabilități intelectuale, prin imbunătățirea, extinderea, adaptarea ofertei de învățare, combaterea discriminării acestora prin informare și educație.

În cadrul proiectului, 15 specialişti şi voluntari al Fundaţiei Transilvană Alpha îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele şi competenţele  profesionale, pentru dezvoltarea  abilităţilor  necesare unei munci eficiente în educaţia sexuală a adulţilor cu dizabilităţi, printr-o pregătire teoretică și practică profesională.

Proiectul ”Învățarea, adaptarea și incluziunea în acțiune” este realizat de Fundaţia Transilvană Alpha în colaborare cu Fundaţia Kézenfogva (Hand in Hand) din Ungaria, aceasta din urmă oferind trainingul specialiştilor pe parcursul a două mobilități desfășurate în Budapesta.

Perioada de desfășurare a proiectului este 1 august 2017-31 martie 2019.

Conferința de presă va avea loc la sediul Fundației Transilvană Alpha, strada Aleea Vrancea Nr. 1, Tîrgu Mureş.

Vă aşteptăm!

Persoane de contact:

Vasile Borz – psiholog clinician (0744.610.336)

Alexandra Călinescu –  manager comunicare (0721.225.480)

e-mail: office@alphatransilvana.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.