Învinși, dar calificați!

citySelecționata de futsal a României a pierdut al doilea joc al grupei A de la Euro, 0-1 în fața Ucrainei. Unicul gol a fost înscris de Dmytro Sorokin, în minutul 18. Chiar și învinsă, echipa noastră este calificată între primele 8 formații ale continentului. Ultimul joc al grupei dintre Ucraina și Belgia va stabili doar ordinea primelor două locuri. În cazul unei victorii a belgienilor, România încheie grupa pe prima poziție și va întâlni locul doi din grupa B.

Jocul din Lotto Arena a fost unul închis, ambele echipe așteptând greșeala adversarului.
Greșeală care, din păcate, a venit cu trei minute înainte de finalul primei reprize, Florin Matei pierzând foarte ușor mingea în apropierea careului nostru, adversarii reușind unicul gol al partidei.
Repriza secundă a fost în totalitate a României. Două bare (Gherman și Lupu) și alte câteva ocazii importante la poarta adversă. Golul din prima repriză avea să fie însă unicul al partidei.
Echipa noastră a început jocul cu: Iancu – Lupu, Florin Matei, Mimi Stoica, Șotârcă. Au mai jucat: Ignat, Al-Ioani, Gherman, Răducu, Manya, Szocs, Cr. Matei.
România dispută jocul din sferturile de finală, luni 3 februarie, în SportPalais Antwerp.

Rezultatele înregistrate până acum la Euro 2014:

Grupa A
Belgia – România 1-6
România – Ucraina 0-1

Grupa B
Rusia – Olanda 7-1
Olanda – Portugalia 0-5

Grupa C
Italia – Slovenia 2-3

Grupa D
Spania – Croația 3-3

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.