Ioana Şerban (USR Mureş): Rezultatul acesta înseamnă o şansă pentru noi şi pentru România

Preşedintele USR Mureş, Ioana Şerban, a declarat duminică seara, după anunţarea exit-poll-urilor, că deşi rezultatul obţinut de Uniunea Salvaţi România poate părea suprinzător, acesta înseamnă o şansă, atât pentru formaţiune, cât şi pentru România.

‘Rezultatul acesta înseamnă o şansă pentru noi şi pentru România. Cred că e normal ca oamenii să nu mai aibă încredere, cred că acesta este şi motivul pentru care USR s-a format aşa de repede şi a avut un rezultat bun – ţinând cont că a fost înfiinţat doar anul acesta – şi da, avem 4 ani în care nu vom sta, vom încerca să atragem alături de noi şi alţi oameni care gândesc ca noi, alţi oameni care au aceleaşi valori ca şi noi, iar oamenii vor putea să creadă în noi pentru că vor vedea ce vrem noi de fapt. Vom lăsa faptele să vorbească pentru noi şi cred că este o oportunitate bună şi pentru România şi pentru USR. Rezultatul, pe undeva, poate fi suprinzător, dar cred că putem fi optimişti pentru că, în ciuda faptului că au fost multe manipulări în media, că s-au spus multe lucruri neadevărate, totuşi 10% dintre alegători văd dincolo de aparenţe şi totuşi este mult. Dacă din acei 10% reuşim să atragem alături de noi alţi oameni cu care să construim, putem ajunge foarte departe’, a spus Ioana Şerban.

Candidatul USR Mureş la Camera Deputaţilor, Lavinia Abu-Amra, a arătat, la rândul său, că scorul de aproximativ 10% indicat de sondajele efectuate la ieşirea de la urne poate oferi formaţiunii o bază de la care poate să pornească.

‘E un rezultat, pentru noi e un început şi pentru un partid nou, de câteva luni. Aproximativ 10% în alegeri e o bază de la care puteam să construim. Înseamnă că o mare parte din electorat nu s-a prezentat la vot şi înseamnă că în continuare există marea provocare pentru noi, pentru alegerile viitoare, să ne străduim mai mult să scoatem oamenii din casă să meargă la vot’, a susţinut Lavinia Abu-Amra.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.