Ionel Gavrilă – ce faci cu gunoiul din propria-ți viață?

Consilier local de 17 ani, viceprimar cu atribuții de primar și director al Nicovala SA – Ionel Gavrilă refuză de ani de zile să facă contract de salubrizare pentru propria locuință
Căutat de angajații SC Schuster Ecosal Saubermacher SRL de zeci de ori, de fiecare dată fără rezultat
Ionel Gavrilă, împachetezi frumos gunoiul și-l trimiți prin curier la groapa de gunoi?

Ionel Gavrilă este genul de om care știe să se facă frate cu Dracu până trece puntea. După care-l împinge pe Dracu în prăpastie. Și până aici aproape că se încadrează fiecare politician, mic sau mare. Dar Gavrilă e expert în altceva. El nu-și asumă crima, jură că nici nu l-a văzut pe Dracu, dar bănuiește – destul de convingător – că Dihonia s-a sinucis.
Acestea fiind zise, restul sunt detalii care întregesc imaginea unei lichele politice care a trăit bine-mersi din bani publici în ultimii 17 ani fără să poată nominaliza o singură reușită pentru care ar merita menționat în cartea de istorie a Sighișoarei.

Tupeu de borfaș, cămașă cu guler alb

Căutat de-a lungul timpului de zeci de ori de angajații companiei SC Schuster Ecosal Saubermacher SRL pentru a încheia un contract de ridicare a deșeurilor menajere de la adresa din Zaharia Boiu nr 14A – viloiul în care locuiește, Ionel Gavrilă refuză cu obstinație să facă contract. Contactați de săptămânalul Punctul oficialii companiei au recunoscut starea de fapt a lucrurilor, dar s-au ferit să dea declarații oficiale limitându-se la a confirma că pe Zaharia Boiu 14A nu există contract de ridicare a deșeurilor.
De aici, vine și cea mai importantă întrebare: cum poate un reprezentant ales al sighișorenilor să fie atât de imoral și dualist față de cei pe care îi reprezintă? Pe de o parte pozezi în lider, exemplu pentru comunitate, reprezentant al orașului în cele mai importante foruri locale, pe de altă parte refuzi să faci un act simplu de civilizație și de bună gospodărire a orașului.
Să amintim și lipsa de respect față de toți ceilalți concetățeni care au contract de salubrizare pentru proprietățile private pe care le dețin? Știți foarte bine că toate se leagă dacă suntem atenți la detalii: cum ar putea el să respecte Sighișoara și sighișorenii dacă el este din satul Totoreni, județul Bihor? Probabil că respectul său se îndreaptă spre alte meleaguri …

Și să ne reamintim un pic …

… faptul că Ionel Gavrilă nu a fost doar consilier local de-a lungul celor 17 ani de activitate politică și administrativă. A deținut o bună perioadă funcția de viceprimar al municipiului Sighișoara, după care a fost chiar în postura de a administra orașul cu atribuții de primar după ce postul a rămas vacant și până la alegerile din 2016.
Ionel Gavrilă a fost primarul care nu avea contract de salubrizare pentru proprietatea sa? Trebuie să recunoaștem că România este așa cum e pentru că e condusă de oameni de acest gen. E timpul să se termine această perioadă de mafiotism fără scrupule și să fim atenți la cei pe care îi votăm.
Ionel Gavrilă a fost membru PSD, în urmă cu mulți ani. Apoi a schimbat macazul trecând la PD-L, adică fix de la Ana la Caiafa. Acum este sub culorile PNL. Nu are nicio problemă de doctrine politice. Nu are nicio problemă să pupe acolo unde a scuipat sau invers. Este unul dintre cele mai bune exemple de politician al ultimilor 20 de ani în care toți au bătut palma cu toți, toți s-au înjurat cu toți, în final tot ei au ieșit triumfători. Dacă nu ar fi de plâns, aproape că ar merita o statuie ca să ne reamintească câte porcării s-au perindat prin fața noastră a tuturor de la Revoluție încoace.

Istrate Manu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. dorin popistan

    Care revolutie? Ne tot mintim singuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.