ISU Mureș a participat în misiunea de la Moftinu Mare. Preşedintele companiei canadiene şi-a exprimat recunoştinţa faţă de pompieri

 

 

În perioada 18.12.2017 – 06.01.2018, 77 de pompieri militari bihoreni au intervenit, alături de echipaje de pompieri din judeţele Bistriţa – Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Sălaj şi Timiş, în sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, pentru desfăşurarea misiunii de la Moftinu Mare, unde, în data de 18 decembrie 2017, un incendiu de proporţii a izbucnit la o sondă de gaz.

Implicarea şi profesionalismul dovedite în cadrul acestei complexe intervenţii în vederea închiderii sondei şi asigurării protecţiei personalului şi utilajelor care au acţionat la faţa locului, le-a adus pompierilor militari angrenaţi în operaţiune, atât satisfacţia misiunii îndeplinite cu succes şi cea a reconfirmării faptului că pompierii din întreaga ţară reprezintă o adevărată familie profesională, cât şi aprecierea celor din jur şi a companiei canadiene care deţine sonda de gaz Moftinu 100, al cărei preşedinte, dl. Jeffrey Auld, le-a adresat pompierilor bihoreni, o scrisoare de mulţumire în care, printre altele, a precizat „Incidentul a fost unul dintre cele mai grave evenimente pe care le poate experimenta o companie de explorare petrol şi gaze, iar eforturile comune ale echipei de a remedia acest incident au fost cu adevărat impresionante. Acest efort de echipă nu ar fi fost posibil fără sprijinul dumneavoastră. Vă mulţumesc, încă o dată, pentru ajutorul acordat Companiei Serinus de-a lungul acestei perioade dificile şi ne exprimăm gratitudinea pentru sprijinul oferit.”.

 

Ofiţer Informare şi Relaţii Publice, Maior Camelia Roşca

sursa foto: presaSM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.