Iubitorii de Street Dance reîncep cursurile la Tîrgu Mureș

Începând cu 4 septembrie, Asociația Sportivă Real Attraction Street Dance își reia activitatea. Astfel, toți cei interesați se pot înscrie la sediul din Cart. Tudor Vladimirescu,  Str. Livezeni Nr.6 Et.2 (lângă magazinul Lidl).

Cursurile vor fi susținute atât pentru începători, cât și pentru semiavansați, în fiecare zi de vineri, de la ora 17.

Dansatoare, Instructor: Brigicii Rezi – dansează de la vârsta de 12 ani, în 2017 a obținut licența de instructoare de dans, tot în 2017 a devenit una dintre cele mai bune dansatoare la R.A., este și campioană la dans, titluri obținute în Ungaria și Italia. A fost pe podium de mai multe ori atât în țară cât și în afară. Face parte din trupa THE CLASS CREW by Maci/R.A. Visul ei este să devină una dintre cele mai bune dansatoare din lume și să ajungă în SUA.

„DIN 04 SEPTEMBRIE 2017 încep cursurile de dans. VĂ AȘTEPTĂM CU MULT DRAG, atât pe dansatorii noștri cei vechi, cât și pe CEI NOI care vor sa se înscrie la școala de dans REAL ATTRACTION din Tg. Mureș. Cursurile de dans sunt predate de la nivelul de începători, până la nivelul cel mai înalt, vârstele sunt cuprinse de la 7 la 20 de ani”, spun organizatorii pe pagina pe Facebook.

 

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.