Jandarmii peste tot

În acest weekend, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la mai multe manifestări ce se vor desfăşura în judeţul nostru.

În acest sfârşit de săptămână vor fi foarte multe activităţi sportive, activităţi care vor fi supravegheate de efective de jandarmi. Meciurile de baschet, futsal şi fotbal se vor desfăşura după cum urmează :

  • În data de 30 august la Sala Polivalentă din Tg. Mureș meciul amical de baschet masculin dintre echipele B.C. Mureş Tg. Mureş – B.C. Timba Timişoara, în vederea pregătirii pentru sezonul competiţional 2013 – 2014 cu începere de la ora 18.30, pe stadionul Avântul din Reghin meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Avântul Reghin – F.C. Târgovişte, în cadrul Ligii a – III –a de fotbal, cu începere de la ora 17.30;
  • în data de 31 august pe stadionul Transil 2 din Tg. Mureș meciul de fotbal dintre echipele F.C.M. 2 Tg. Mureş – Mureşul Ruşii Munţi, în cadrul Ligii a – IV – a la fotbal, cu începere de la ora 10.30;
  • În data de 02 septembrie la sala polivalentă din Tg. Mureș meciul de futsal dintre echipele City Us Tg. Mureş – K.S.E. Tg. Secuiesc, în cadrul Ligii I –a la futsal cu începere de la ora 17.00.
  • Tot în această perioadă, jandarmii mureşeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la o serie de manifestări cultural artistice cu public numeros. Astfel, în data de 31 august se va desfăşura în comuna Sânpaul „Târgul Pepenilor” cu începere de la ora 12.30, iar în data de 01 septembrie Festivalul Naţional de Folclor „Jocul din Bătrâni” – ediţia a – XXXI –a, manifestare organizată de către Consiliul Judeţean Mureş şi Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş.
  • Începând de astăzi, mai multe patrule de ordine şi siguranţă publică din cadrul IJJ Mureş, vor veghea la buna desfăşurare a Festivalului Armoniei Tg. Mureşene, Împreună – Egyutt, ce se va desfăşura în Parcul Municipal.
  • De asemenea pe tot parcursul weekend-ului acesta jandarmii vor fi prezenți şi la manifestările cultural artistice din localităţile Habic, Tonciu, Agrişteu şi Luduş.
  • Concomitent cu aceste misiuni, jandarmii din cadrul inspectoratului sunt permanent la datorie la obiectivele de pe tot teritoriul judeţului pe care le au în  pază şi protecţie precum şi la asigurarea măsurilor de protecţie şi pază a transporturilor de valori din judeţ şi la cele care  tranzitează judeţul.

 

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţă 112 sau direct la sediul unităţii de jandarmi la numărul de telefon 0265/254455.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.