Jandarmii și poliția în casă nouă

jandarmi inaugurareLa Târnăveni s-au făcut paşi importanţi pentru păstrarea unui climat de linişte şi ordine publică. Vineri 23 noiembrie au avut loc inaugurarea unui nou sediu pentru detaşamentul local de Jandarmi şi a unui birou pentru Poliţia de Proximitate în zona combinatului.

Sediul unității, situat pe strada Nicolae Bălcescu, nr.1, este pus la dispoziția Inspectoratului Județean de Jandarmi ,,Col. Sabin Motora” Mureș de Primăria municipiului Târnăveni, instituție care s-a ocupat și de amenajarea spațiului. Obiectivele detașamentului de jandarmi Tîrnăveni sunt paza și protecția sediilor Judecătoriei și Parchetului din municipiu, precum și asigurarea ordinii și liniștii publice în orașele Târnăveni, Luduș și Iernut, precum și în localitățile rurale din zona acestora.

La evenimentul de inaugurare au participat reprezentanți ai Instituției Prefectului județului Mureș, Consiliului Județean Mureș, Inspectoratului Județean de Poliție Mureș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, Serviciului de Telecomunicații Speciale Mureș, Serviciului Român de Informații Mureș, Garnizoanei Mureș și Grupării Mobile de Jandarmi ,,Regele Ferdinand I” Tîrgu-Mureș.
În aceeaşi zi după inaugurarea sediului detaşamentului de Jandarmi Târnăveni, s-a deschis şi biroul Poliţiei de Proximitate, din zona Combinatului. La eveniment au participat şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Valentin Pescari, președintele ATOP Mureş, Akos Mora și Marcel Grama, şeful Poliţiei municipiului Tîrnăveni. „Prin cele două evenimente, am făcut paşi importanţi în scopul păstrării unui climat de linişte şi ordine publică în oraşul nostru”, a declarat cu acest prilej primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheşan.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.