JCI Târgu Mureş îşi măreşte echipa!

Dacă vrei să faci mai mult pentru comunitatea ta şi să dăruieşti efort şi timp pentru o cauză în care crezi, înseamnă că avem aceleaşi obiective.

În JCI, cea mai mare reţea globală de tineri cetăţeni activi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 ani din diverse arii şi domenii de activitate, evoluăm împreună prin diverse activităţi de voluntariat. Ceea ce ne dorim este să devenim mai buni în domeniul nostru şi în leadership, să ne implicăm în comunitate şi să producem schimbări pozitive. Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi hai să ne dezvoltăm împreună comunitatea!

Te invităm marţi, 19 septembrie la evenimentul Meet JCI. Ne găseşti la Zambara Bistro&Lounge (Str. Mihai Viteazu, nr. 31), începând cu orele 18:30.

Acolo vei avea ocazia să cunoşti echipa JCI Târgu-Mureş, să afli care sunt planurile organizaţiei pentru sfârşitul lui 2017 şi pentru anul 2018 şi vei putea să ne adresezi întrebări despre proiectele care te interesează în mod special.

Nu există taxă de participare, dar locurile sunt limitate, aşa că, pentru o mai bună organizare a evenimentului, te rugăm să completezi următorul formular:

https://goo.gl/forms/eSH3zU5ovAJa5cGJ2

Aşteptăm să te cunoaştem!

 

Echipa JCI Târgu-Mureş

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.