Jocuri de societate la nivel de campionat mondial

Clubul de jocuri de societate, Le & Le Games organizeaza in data de 30 iunie 2012, calificarile pentru Campionatul Mondial de Magic the Gathering (Magic World Cup Qualifier). Vor participa aproximativ 40 de persoane din toata tara, pe baza de invitatie, jucatori avansati de Magic The Gathering, cei care au acumulat 50 de puncte in perioada 26 Decembrie 2011 pana pe 1 Aprilie 2012.

Se vor juca 6 runde (Swiss Round) dupa care TOP 8 va juca runde eliminatorii. Castigatorul concursului va primii biletul de avion pentru Magic World Cup va avea loc la GenCon, Indianpolis, US in perioada 16-19 August 2012. Locurile 2-8 vor primii alte premii in boostere si cupe. Evenimentul va fi supervizat de un arbitru de nivelul 2m, acreditat de Wizards of the Coast.

„Este prima oara in Romania cand se organizeaza in mai multe locatii din tara acest eveniment (Iasi, Bucuresti si Targu Mures) si suntem mindrii ca am fost inlcus pe lista celor de la Wizards of the Coast. Tirgu Mures va fi reprezentat de aproximativ 7-8 jucatori. Speram sa avem un eveniment competitiv si cel mai bun sa castige!” – a declarat Valics Lehel, reprezentant Le & Le Games Tirgu Mures.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.