Joia Gurmanzilor la Restaurantul Arena

Restaurantul Arena vă invită din nou la Joia Gurmanzilor!

Piept de curcan umplut cu somon afumat și Camembert, Frigărui de pui, muşchiuleţ de porc braşovenesc, pui cu cașcaval, cârnăciori, Clătite Gundel, tartine cu ciocolată amăruie şi sos de vişine… și multe, multe altele – toate la jumătate de preț – vă așteaptă la Restaurantul Arena!!!

Joi, 23 februarie, la Restaurantul „Arena” din Tîrgu-Mureş se desfăşoară tradiţionala acţiune culinară „Joia Gurmanzilor”. Aceasta înseamnă că între orele 11.30 şi 22.00, toţi cei care iau masa la „Arena” vor plăti doar 50% din costul preparatelor. Detalii şi rezervări puteţi găsi pe www.arenahotel.ro sau la telefon 0365-430.988.

Campania „Joia Gurmanzilor” care are ca scop principal creşterea încrederii consumatorilor în calitatea produselor şi serviciilor oferite de restaurante şi promovarea tradiţiei servirii mesei în afara casei. Ideea care a dus la materializarea acestui proiect a fost nevoia de sensibilizare a opiniei publice în ce priveşte ieşirile la restaurant, ca parte a îmbunătăţirii vieţii socio-culturale şi a consolidării relaţiilor interumane.

Campania aduce beneficii atât operatorilor de restaurante, cât şi consumatorilor finali. Practicarea unui tarif scăzut este factorul care deschide drumul clienţilor spre cunoaşterea unor locaţii noi, oferindu-le şansa de a încerca noi gusturi şi a cunoaşte noi experienţe gastronomice.

De cealaltă parte, provocarea adresată restaurantelor constă în posibilitatea acestora de a-şi transmite ospitalitatea, originalitatea şi varietatea meniului unei noi categorii de consumatori, care în urma experienţelor trăite se pot transforma din străini în clienţi fideli.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.