Junioarele de la Pegasus la turneul final

In perioada 12-13 Mai, in localitatea Miercurea Ciuc, s-a desfasurat Faza Semifinala a Campionatului National de Handbal rezervat fetelor nascute in anul 2006 si mai mici, Faza Semifinala care a aliniat la start cele mai bune 8 echipe din 12 judete ( Satu Mare,Maramures,Bihor,Salaj,Bistrita,Cluj Napoca,Alba,Sibiu,Brasov,Covasna,Harghita si nu in ultimul rand Mures) , echipe printre care si-au facut loc, printr-o comportare meritorie pina in aceasta faza, si inimoasele handbaliste de la Pegasus Tg.Mures, coordonate de Biro Zita!

Micutele handbaliste au continuat parcursul foarte bun afisat in etapele inferioare ale competitiei,reusind sa se califice la Turneul Final, etapa a competitiei care va reuni cele mai bune 16 echipe de handbal feminin din Romania in cadrul unui Festival National organizat de Federatia Romana de Handbal in perioada 8-11.06.2017.

Componenta lotului care a reusit aceasta performanta pentru Clubul Sportiv Pegasus Tg.Mures este urmatoarea : Portari –Simon Tania, Teodora Orza,Chertes Alexandra. Jucatoare de camp –Soare Maia,Babos Noemi, Marton Evelyn,Bendris Sonia,Lazar Alexia, Crisan Nicoleta, Stan Crista,Damian Teodora,Pruna Nicola,Chirila Daria,Borz Maria,Obreja Verona,Totolici Giulia, Bungardean Ariana,Dolha Mara,Laszlo Melisa,Pop Andreea.
De asemenea, grupa de junioare 3 coordonata de AndreaLuca, va participa in acest sfarsit de saptamana, in templul handbalului feminin de la Ramnicu Valcea, la Turneul Semifinal 2 al Campionatului National, turneu la care, cele mai mari dintre componetele clubului au reusit sa se califice dupa un Turneu Semifinal 1 excelent desfasurat la Sf.Gheorghe in perioada 19-23.04.2017, unde au surclasat echipe din Timisoara,Sibiu,Baia Mare si Buhusi. Pe aceasta cale le felicitam pentru reusita de a ajunge intre cele mai bune 16 echipe din tara si le dorim ca pe viitor sa isi continue parcursul minunat .

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.