Kaufland deschide al doilea magazin, pe str. Livezeni

kaufland inceput lucrari demolari santierRețeaua Kaufland se va îmbogăți anul acesta cu un nou magazin, al doilea din Tîrgu-Mureș, care va fi construit pe strada Livezeni. Este vorba despre un teren care se afla în proprietatea omului de afaceri Mircea Musgociu, pe care exista o hală. Lucrările deja au început și hala a fost demolată la finele săptămânii trecute, pentru că planurile pentru noua investiție presupun inaugurarea supermarketului până la finele anului.

Despre tranzacție omul de afaceri Mircea Musgociu ne-a confirmat că s-a realizat, că se va construi un magazin Kaufland, însă nu ne-a putut furniza prea multe detalii despre tranzacție: „Ei vor primi o construcție la cheie, dar nu eu sunt antreprenorul general. Da, pot spune că am vândut terenul, dar este un serviciu mai complex, nu presupune doar vânzare. Nu știu dacă vă pot spune mai multe detalii, despre deschidere, dar oricum… e anul acesta, până la finalul anului. Sunt detalii din contract, care sunt confidențiale”.

Rețeaua Kaufland a intrat pe piața din România încă din 2005, fiind parte a concernului german Schwarz-Gruppe (Schwarz Beteiligungs GmbH), care mai deține și rețelele Lidl, KaufMarkt și Handelshof. Pe lângă rețeaua din România, Kaufland mai activează cu rețele de supermarketuri în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația și Bulgaria.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.