Kyokushinii de la Tiger Budo la Campionatul European din Danemarca

În perioada 8-9 aprilie, Danermarca, Roskilde, a fost gazda Campionatului European de Karate Kyokushin pentru Juniori și Seniori, atât pentru proba de kata cât și kumite, iar conform organizatorilor, la competiție, s-au înscris nu mai puțin de 32 de țări.

Delegația României a fost întregită de doi dintre cei mai buni sportivi ai clubului mureșean „Tiger Budo”, (antrenor Sensei Traian Dumbrăvean 3 DAN), Alin Sînmărtean 1 DAN (Seniori, proba de kumite) și Norbert Szabo (Juniori, kumite și kata), ambii clasându-se printre primii 10 karateka.

„Shinkyokushin karate nu este doar un „sport“, este mult mai mult. Acest stil de karate formează oameni, mental si fizic. Campionatul European din 2017, găzduit în Roskilde, este unul dintre cele mai importante evenimente, cu cei mai buni luptători din 32 de țări prezente. La campionat, spectatorii vor vedea puterea incredibilă a karateka-ului, tehnici, rezistență și spirit. Toate inseparabile de respect, disciplină și sportivitate.

„În calitate de președinte al European de Karate Organization EKO si vice-presedinte al World Karate Organization WKO, cu 93 țări membre, în numele ambelor organizații pot spune că suntem mândri că Karate Union Danish – Shinkyokushin / Kyokushin organizează evenimentul în Danemarca . Mai ales pentru că acest Campionatul European marchează 50 de ani de karate Dansk Union”, au declarat organizatorii Campionatului.
Lotul României s-a întors de la Campionat cu medalie de aur – Merca Andreea (Oradea), argint – Marius Ilaș (Oradea), bronz – George Suciu și Anthony Ochian. Ca de fiecare dată la un campionat de o asemenea anvergură se prezintă cei mai buni sportivi ai Europei și, prin urmare, competiția este pe măsură. Suntem mulțumiți de evoluția sportivilor noștri, participarea la Europene fiind un prilej de a vedea stadiul în care se află un sportiv și unde trebuie lucrat pentru îmbunătățiri și, nu în ultimul rând, arată faptul că singurul drum spre performanță este antrenamentul și pasiunea.”, a declarat antrenorul clubului, Sensei Traian Dumbrăvean 3 Dan.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.