L-a lovit cu toporul în cap

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat o persoană bănuită de comiterea unui tentative de omor.

În fapt, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic cu sprijinul poliţiştilor de la Secția de Poliție Rurală Ungheni, au identificat un tânăr, de 22 de ani, domiciliat în satul Tirimia, care ar fi comis o tentativă de omor, la data de 1 ianuarie a.c.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit că la data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 05:00, pe fondul unui conflict spontan survenit între tânărul, de 22 de ani și fiul victimei, autorul faptei s-ar fi deplasat la domiciliul victimei iar în momentul în care aceasta din urmă i-a deschis ușa, i-a aplicat o lovitură cu muchia toporului în cap, fapt care i-a produs multiple traumatisme craniene.

Tânărul, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 06 ianuarie a.c., acesta să fie prezentat Tribunalului Mureș, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, art. 188, alin. 2, Cod Penal.

Precizăm că în conformitate cu art. 56, alin. 3, lit. b, din Codul de Procedură Penală, urmărirea penală se efectuează în mod obligatoriu de procuror, în cazul infracţiunilor prevăzute la art. 188-191, (…), din Codul Penal.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.