La Mulți ani, Punctul!

Timea și Dan de la microfoane alături de PUNCTUL

Timea și Dan de la microfoane alături de PUNCTUL

Noi, toți ludușenii, sărbătorim împreună, nouă ani de la prima apariție a săptămânalului ,,Punctul” și a paginii de Luduș, realizată de Ioan A. Borgovan și totodată aniversarea a peste 450 de numere și cu această ocazie realizăm împreună cât de repede trece timpul, dar și cât de adânci sunt semnele trecerii lui.

La ceas aniversar nu putem decât să sperăm că vom sărbători cât mai mulți ani împreună și să mulțumim echipei redacționale pentru tot ceea ce înseamnă aceasta pentru noi.
În așteptările noastre, ni s-au dăruit cei mai bogați nouă ani din viață, cei mai intenși și plini de sens. Au fost multe bucurii, dar și o permanentă frământare. Ani în care am împărțit bune sau mai puțin bune, satisfacții și nelininiști, ani care ne-au învățat cât de multă putere se află în noi!
Și, la final, mulțumiri tuturor celor care, într-un fel sau altul, ne-au ajutat ca dorințele noastre să devină realitate, pentru ca noi, ludușenii, să avem o pagină a noastră într-o publicație din județul nostru. Mulțumiri și recunoștință.
La Mulți ani, PUNCTUL!

Timea Fekete și Dan Ludușan, colegii de la Radio Transilvania

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.