La sfârșitul lunii, elevii mureșeni intră în febra corigențelor

Clasele din învățământul gimnazial, liceal și profesional  (altele decât cele terminale) și clasele din școlile profesionale și de maiștri vor susține examenele de corigență în perioada 30 august-05 septembrie 2017.

Clasele terminale, regim special

Elevii din clasele terminale care au rămas corigenți au avut un fel de regim special la corigențe, ei susținând examenul de corigență săptămâna trecută, în perioada 24-25 iulie.

Totuși, elevii corigenți din clasele terminale de gimnaziu, de liceu, din învățământul profesional și cei care au parcurs stagiile de pregătire practică, dar care nu au putut participa la sesiunea de corigențe stabilite pentru aceste clase în perioada 24-25 iulie, se pot înscrie la sesiunea generală de corigențe, din perioada 30 august – 5 septembrie 2017.

Cei care nu au promovat examenul în iulie, repetenți

Elevii corigenți din clasele terminale de gimnaziu, liceu, învățământ profesional și stagiile de pregătire practică, care s-au prezentat la sesiunea de corigențe pentru aceste clase în perioada 24-25 iulie și nu au promovat examenul de corigență sunt repetenți și nu mai au dreptul de a se prezenta la sesiunea din perioada 30 august – 5 septembrie 2017.

Cristina Vancea 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.