La Swimathon: Lucrurile se mișcă. Dacă faci valuri!

O platformă de atragere de fonduri pentru proiecte din comunitatea locală ce acţionează deghizată într-o competiţie de înot, se numeşte Swimathon. Această platormă are la bază un mecanism nu doar creativ  şi  atractiv, dar  mai ales eficient  pentru a strânge fonduri oferind  ocazia perfectă de a te implica și a face parte din schimbarea pe care ți-o dorești în orașul tău.

Mecanismul platformei este unul simplu, împărțit în trei etape: înscrierea proiectelor, înscriere echipelor de înotători și înscrierea susținătorilor. Pe scurt, există câte-un loc de implicare pentru fiecare persoană, instituție, organizație și companie care dorește să facă valuri.

Trebuie menţionat că în  cele 6 ediții organizate SWIMATHON.ms a reușit să strângă peste 130.000 de lei pentru 73 de proiecte de la peste 1000 de donatori

Te aşteptăm și pe tine la SWIMATHON.ms!

În data de 11 iunie 2017  Fundația Comunitară Mureș organizează cea de a 7-a ediție a evenimentului sportiv de strângere de fonduri pentru proiecte comunitare, SWIMATHON.ms.

Pentru a vă înscrie în concurs vă rugăm studiați Regulamentul SWIMATHON.ms!

Dacă simți că poți contribui la o schimbare în comunitate citește mai multe detalii și scrie-ne ideile de proiecte pe site-ul www.swimathon.ms până în data de 31 martie 2017.

“Swimathon este cadrul ideal în care proiectele tale cele mai dragi se bucură de un ecou în comunitate și atrag susținători. Sau poți fi tu susținătorul care face lucrurile posibile. Împreună și în număr mare putem îndeplini dorințe, transforma idei în realitate sau contribui la realizarea unor proiecte benefice orașului nostru”, afirmă Gál Sándor, preşedintele Fundaţiei Comunitare Mureş.

Calendar SWIMATHON.ms

Înscrierea proiectelor/ cauzelor 24 februarie – 31 martie 2017
Înscrierea echipelor/ concurenților 1 aprilie – 30 aprilie 2017
Campanie de strângere donatori 1 mai – 11 iunie 2017
Concurs – SWIMATHON.ms 11 iunie 2017*, orele 9-13

 

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.