Lansare de carte cu donație pentru copiii bolnavi de cancer, la Palatului Culturii din Tîrgu Mureș

În data de 18 octombrie, la Sala Mică a Palatului Culturii din Tîrgu Mureș, Călin Pintea își va lansa cartea „Trepte spre cer”.  „Omul dă mai întâi din ce are, apoi dă din cine este… Așa mi-a spus Călin Pintea, autorul volumului „Trepte spre cer”, volum care va fi lansat în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu Mureș. Cartea conține peste 800 de pagini și este un volum „de căutare spirituală” așa cum a spus autorul.

Vânzarea acestui volum va avea EXCLUSIV caracter de DONAȚIE pentru Asociația noastră! Adică, banii încasați din vânzarea cărții vor fi donați în totalitate în scop nobil, pentru ajutorarea copiilor cu cancer. Este un act de generozitate și mărinimie cum n-am mai întâlnit, cu atât mai mult cu cât costul de tipărire a fost suportat de autor! Vă așteptăm cu drag să participați la actul de profundă umanitate și noblețe a domnului Călin Pintea!”, se arată pe pagina de socializare Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer”.

Amfitrion Ioan Chiorean, prezintă: prof.dr Mioara Kozak, pr.prof dr. iuliu Florea, actorul radu Brânzaru, artistul plastic Mihai Chiriac.

 

 

Cristina Vancea,

sursa

Liga Tinerilor Creștini Mureș,

Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.