Lansarea cărții RĂZVAN MAZILU. DE LA DANS LA MUSICAL

Duminică 2 aprilie 2017, la finalul reprezentației FEMEI ÎN PRAGUL UNEI CRIZE DE NERVI, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș, va avea loc lansarea cărții RĂZVAN MAZILU. DE LA DANS LA MUSICAL scrisă de realizatoarea de programe culturale și cronicar de teatru și film Sanda Vișan.
Lansarea va avea loc în prezența Alinei Nelega, directorul artistic al Companiei Liviu Rebreanu, a autoarei cărții Sanda Vișan, a actriței Elena Purea și a regizorului Răzvan Mazilu. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe în foyerul Sălii Mari a Teatrului Național Târgu-Mureș.
Volumul reprezintă o ”fotografie” dinamică a artistului Răzvan Mazilu. Nu este nici un bilanț de carieră, nici o monografie sau lucrare academică, ci o perspectivă caleidoscopică, construită din observațiile și retrospectivele Sandei Vișan, din dialogurile vii cu Răzvan Mazilu, din fragmente de cronici și interviuri, fotografii din spectacole, dar și din mărturiile altor artiști, precum: Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Dragoș Galgoțiu, Tania Popa și mulți alții.

Spectacolul FEMEI ÎN PRAGUL UNEI CRIZE DE NERVI este programat duminică 2 aprilie 2017, de la ora 19.00, la Sala Mare! Biletele au fost puse în vânzare!!!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.