LIMBA MATERNĂ – MAMELOSCHN la Sala Mică

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului LIMBA MATERNĂ – MAMELOSCHN de Sasha Marianna Salzmann, regia Olga Macrinici. Reprezentația va avea loc duminică 26 martie 2017, de la ora 19.30, la Sala Mică.
Din distribuția spectacolului fac parte actrițele Monica Ristea, Roxana Marian și Carmen Ghiurco. Scenografia spectacolului este semnată de Cristina Milea.
Fabulamundi, proiect internaţional de texte noi, revine cu un text puternic, (LIMBA MATERNĂ – MAMELOSCHN) al unei autoare europene de limbă germană – trei femei, trei generaţii, trei ambiţii: bunică, mamă şi fiică.
“O bunică bonomă, puternică şi alunecoasă (Monica Ristea), o mamă decisă să răzbată într-o lume pragmatică (Roxana Marian) şi o fiică avidă de cunoaştere şi de independenţă (Carmen Ghiurco, la debut) – destinele lor, legate simbiotic, se derulează pe scenă în discursuri separate, aproape fără contact, doar unul minimal, cu schimburi scurte de priviri sau replici, arătînd o însingurare moştenită de generaţii. Alături, dar nu împreună.” (Oana Stoica, Dilema veche)
Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 09:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.