Locuințele ANL au fost repartizate la Sighişoara

Primii 30 de solicitanţi de locuinţe A.N.L. construite în municipiul Sighişoara în cadrul „Programului de construcţii de locuinţe pentru tineri şi familii de tineri cu vârsta de până la 35 de ani, destinate închirierii”, din Lista de prioritate pentru acordarea locuințelor, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 114/27.12.2016, au fost invitați în data de 13 februarie 2017 la Primăria Sighişoara, str. Muzeului nr. 7, în vederea repartizării locuințelor – 27 de apartamente și trei garsoniere situate pe str. Miron Neagu, str. Rozelor și str. Panseluțelor.
La această întâlnire au fost prezenți 29 dintre cei 30 de solicitanți invitați și, în urma discuțiilor purtate, au fost repartizate un număr de 10 locuințe – apartamente situate pe str. Rozelor și str. Panseluțelor, ceilalți solicitanți refuzând repartiția.
Joi, 16 februarie 2017 au fost invitați următorii solicitanți din Lista de prioritate pentru acordarea locuințelor pentru a le fi acordate repartiții pentru locuințele disponibile.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.