Locul 1 la GastroPan la sculptură în lumea acvatică din fructe şi legume

Ultima zi a celui mai important târg de specialitate pentru industriile de panificație, cofetărie, gastronomie și ospitalitate, expoziția GastroPan, a reprezentat cireașa de pe tort nu doar în ceea ce privește inovațiile, tehnologiile profesionale și demonstrațiile interesante la standurile expozanților pregătite pentru vizitatori, ci și în ceea ce privește factorul de atracție pe care îl reprezentau numeroasele platouri festive culinare și sculpturile din fructe și legume aduse la secțiunea de gastronomie a Concursurilor GastroPan.

Cei mai pricepuți și experimentați chefi și bucătari artiști din România au participat la concursurile de gastronomie care au avut loc sâmbătă, 25 martie în cadrul expoziției GastroPan, la Sibiu.

La categoria „Lumea acvatică… din fructe și legume” concurenții au avut sarcina de a sculpta piese artistice din fructe și legume având tematica ‘Lumea acvatică’. Juriul a avut o sarcină foarte dificilă, bucătarii artiști au prezentat creatii artistice uimitoare. În acest an două sculpturi culinare au fost premiate cu premiul I. Cele mai frumoase creații artistice au fost sculptate de către Forris Kinga, reprezentantă Abib Srl din Târgu Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.