Locuri de muncă în MALTA

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 150 de locuri de muncă vacante în MALTA ca şofer de autobuz, contractele sunt pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de 6 luni.
Angajatorul este Malta Public Transport din localitatea Qormi. Şoferii se vor ocupa de transportul călătorilor, vor conduce în funcţie de trafic şi condiţiile meteo, vor asigura fiecare oprire la timpul stabilit, vor asigura siguranţa călătorilor şi a participanţilor din trafic. Şoferii se vor asigura că pasagerii îşi compostează biletele, vor colecta banii de la pasageri, îi vor îndruma pe pasageri la locurile lor.
Oferta se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 21 de ani, au bune cunostinţe de limbă engleză, deţin permis de conducere categoria D valabil şi atestat. Se mai solicită de la aplicanţi adeverinţă medicală şi cazier judiciar fără antecedente penale.
Salariul oferit este între 4,99-6,50 euro/oră. Programul de lucru este 40, 48 sau 56 de ore/săptămână, în funcţie de ce preferă angajatul.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să întocmească un CV model Europass, cu fotografie, în limba engleză. CV-ul însoţit de copii scanate după permis şi atestat trebuie comunicat prin email la adresa eures.recruitment.jobsplus@gov.mt şi la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro. cu menţiunea că aplică pentru pozitia „Bus Driver”, nr. de referinţă 327239.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro.
Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Tîrgu Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2, tel. 0265.266553 sau 0265.269247 int. 109.
Data limită de înscriere: 30.04.2018.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.