Lucrări ample de asfaltare în Sîngeorgiu de Mureş

asfaltare drum lucruZilele trecute au început lucrările de modernizare pe opt străzi din cea mai mare comună a judeţului Mureş, urmând ca în perioada imediat următoare să înceapă pe încă cinci. Asfaltarea celor 13 străzi se realizează cu ajutorul unui proiect european, câştigat de Primăria Sîngeorgiu de Mureş, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, măsura 322, finanţată în totalitate de Uniunea Europeană.

Valoarea totală a lucrărilor de asfaltare se ridică la 7,2 milioane lei (72 miliarde lei vechi) lungimea totală care se va asfalta ajungând la aproape 10 km.În comuna Sîngeorgiu de Mureş, comună în care locuiesc în prezent peste 9.000 de locuitori, nu au mai fost realizate lucrări de asfaltare de asemenea proporţii decât cu aproximativ patru decenii în urmă, când au fost construite cartierele de blocuri.

Lucrările începute în această săptămână sunt preconizate să fie terminate în luna octombrie a acestui an – după cum ne-a declarat inginerul Sófalvi Szabolcs, primarul comunei Sîngeorgiu de Mureş.

Străzile

Cele 8 străzi pe care au început lucrările: Nordului, Banyai, Fântânii, Cimitirului, Salcâmilor, Apei Sărate, Borzaş şi Păcii. Tot în această lună vor începe lucrările pe străzile Subpădure şi Budiului, iar în luna septembrie pe str. Wesselenyi, Márton Aron şi Strâmbă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.