Luduşul văzut de luduşeni

Biblioteca orăşenească din Luduş ne-a obişnuit cu organizarea unor interesante şi instructive manifestări culturale care se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi de preocupări ale luduşenilor. De data aceasta, ideea aparţinând bibliotecarei Angela Totu, a fost organizat un concurs destinat fotografilor intitulat „Luduşul văzut de luduşeni”.

Prezenţă numeroasă

Pentru ediţia I s-au înscris fotografi amatori care au trimis un mare număr de lucrări în alb-negru şi color cu imagini interesante din oraş. Juriul din care au făcut parte Emil Panaitescu din Sighişoara, fotograf la muzeul de istorie, prof. Delia Petre şi Marius Popa, fotograf profesionist, a avut o misiune dificilă, dar în final a acordat premii pentru Raul Ercean (locul I), Ana Gherman (II) şi Dragoş Unguru (III). Un premiu special a fost acordat „in memoriam” lui Kocsis Levente Csongor, dispărut într-un accident de circulaţie.

În cadrul expoziţiei au mai expus lucrări interesante Vlad Alexandru Petac, Alexandru Grebenişan, Tolokan Hermina Andreea, Sebastian Răzvan Căpuşan, Balogh Timea Emeşe, Barta Noemi Blanca, Ana Oltean şi Diana Popoviciu. Moderatoarea Adela Cazacu a anunţat că în acest an se va desfăşura ediţia aII-a cu un nou regulament, cu mai multe secţiuni şi a mulţumit participanţilor şi sponsorilor Monica Pop, Cristi Moldovan, Neluţu Botezan, Antoniu Berar, Ovidiu Rusu, Delia Petrea, Marius Popa şi Florin Haţegan.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.