"Macovei a spus adevărul despre ce se întâmplă în ţară"

florea1Prim-vicepreşedintele PDL, Dorin Florea, a declarat marţi, la Târgu Mureş, că eurodeputatul democrat-liberal Monica Macovei nu a făcut decât să spună adevărul despre ceea ce se întâmplă în România, iar acuzaţiile la adresa acesteia venite din partea PSD sunt nedrepte.

‘Zgonea spune o mare eroare. Oameni buni, nu vă creşteţi copiii în minciună că va fi eşecul educaţiei şi a unei generaţii întregi! În Europa trebuie să te duci cu sinceritate. Monica Macovei nu a făcut altceva decât a spus adevărul, de aceea e credibilă. Dacă mergea şi spunea că totul e bine şi frumos nu era credibilă. România duce lipsă la ora actuală de politicieni credibili. Cum poate să spună domnul Zgonea aşa când îl vezi pe Severin (Adrian n.r.) în ultima bancă, exmatriculat sau dat afară din clasă sau din grupul parlamentar? E dat afară din grup şi vine femeia aceasta care face 40 de rapoarte (Macovei, n.r.) şi spune adevărul ce e în ţară’, a arătat Florea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, la Sighetu Marmaţiei, la o întrunire electorală a PSD Maramureş, că românii trebuie să înţeleagă că nu mai trebuie să fie reprezentaţi în PE de politicieni precum Monica Macovei sau Cristian Preda.

Florea a mai argumentat că Zgonea şi ceilalţi reprezentanţi ai PSD folosesc ‘un limbaj ticăloşit’ prin acuzaţiile aduse Monicăi Macovei, în condiţiile în care social-democratul Adrian Severin nu a demisionat din PE şi nu a fost sancţionat, câştigând în continuare 10.000 de euro pe lună.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.