Mai multe accidente în acest weekend

#La data de 21 aprilie 2017, ora 0942, pe str. Voinicenilor, în municipiul Tîrgu Mureş, un bărbat, de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat grav o femeie, de 82 de ani, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.

#La data de 21.04.2017, ora 20:07, în comuna Sîngeorgiu de Mureș, DN 15, la km 80+800 m, un tânăr, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neasigurării la trecerea pe o altă bandă de circulație, a lovit cu partea dreaptă față, partea din stânga spate a unui autoturism, condus regulamentar de o femeie, de 60 de ani, din municipiul Reghin.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat cu fața într-un stâlp de susținere a rețelei electrice care s-a rupt, după care s-a răsucit perpendicular cu axul drumului şi a intrat cu partea din spate în coliziune cu partea laterală dreapta spate a primului autoturism.

Conducătoarea auto, de 60 de ani, a fost rănită uşor în urma producerii accidentului.

#La data de 20.04.2017, în jurul orei 2100, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Tîrgu Mureș, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație soldat cu pagube materiale pe Str. Cutezanței, din Tîrgu Mureș.

La fața locului, poliţiştii au constatat că accidentul soldat cu pagube materiale s-a produs pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, unuia dintre aceştia rezultându-i o valoare de 0,52 mg /l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la sediul UPU SMURD Tg. Mureș pentru recoltarea probelor biologice.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

#La data de 22 aprilie 2017, ora 2250, pe DN 15 E, la km 14 + 250 m, în localitatea Cîmpeniţa, un tânăr, de 21 de ani, din Șincai, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la ieșirea dintr-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, s-a răsturnat în șanț, şi a intrat în coliziune cu un imobil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi pasageri din auto.

#La data de 23 aprilie 2017, ora 1705, pe Strada Voinicenilor, din localitatea Tîrgu-Mureş, o femeie, de 42 de ani, din Târgu-Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat grav un minor, de 8 ani, din Sântana de Mureș, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc interzis și fără să se asigure.

#La data de 23 aprilie 2017, ora 2044, pe strada Valea Rece, din localitatea Tîrgu-Mureș, un bărbat, de 30 ani, din comuna Livezeni, fără a poseda permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat ușor un pieton, de 17 ani, care se afla pe partea carosabilă.

În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,82mg/l alcool pur in aerul expirat.

#La data de 24 aprilie 2017, ora 0008, pe strada Dezrobirii, din municipiul Târgu-Mureș, un tânăr, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a consumului de alcool (0,39 mg/l), a pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un capac din beton al unei guri de canal şi a fost proiectat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice, apoi în poarta de acces a unui imobil și într-un autoturism, care era parcat.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost rănit ușor şi un pasager a fost rănit grav.

Foto: Burian Claudiu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.