Mai multe accidente rutiere

#La data de 21.02.2017, ora 10.46, pe str. Petki David, în localitatea Sângeorgiu de Mureş, un bărbat, de 58 ani, din localitatea Glodeni, sat Bolotina, Republica Moldova, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, neasigurându-se la schimbarea benzii de circulație prin manevra de viraj la dreapta, a acroșat un autoturism condus regulamentar de un tânăr, de 26 ani, din Sovata, judeţul Mureș, care a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului conducătorul auto, de 26 de ani şi în pasager, în vârstă de 59 de ani, au fost răniţi uşor.

#La data de 21.02.2017, orele 11:15, la intersecția străzii Sg. Maj. Ionel Giurchi cu strada Agricultorilor din municipiul Tg. Mureș, un tânăr, de 26 de ani, în timp ce conducea un vehicul cu tracțiune animală, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui autoturism care se afla oprit neregulamentar pe str. Sg. Maj. Ionel Giurchi, în apropierea colțului intersecției cu str. Agricultorilor.

În urma coliziunii cu autoturismul, conducătorul vehiculului cu tracțiune animală, a suferit vătămări corporale ușoare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ.

#La data de 22.02.2017, ora 22:01, pe DN 15 E60, la km 60 + 540 m, în localitatea Recea, un tânăr, de 26 ani, din Iernut, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus de un tânăr, de 27 ani, din judeţul Harghita, care circula din sens opus.

În urma accidentului o persoană a fost rănită grav şi alte două au fost rănite uşor.

#La data de 21.02.2017, ora 09:55, pe str. Principală, din localitatea Lunca Mureșului, o femeie, de 30 de ani, din Reghin, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția de mers Reghin – Aluniș, iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă cu viraj spre stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului conducătoarea auto a fost rănită ușor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.