Mai multe accidente rutiere

#La data de 28.03.2017, ora 1729, pe DN 15 E578, pe raza localităţii Morăreni, un bărbat, de 36 ani, domiciliat în comuna Deda, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția de mers Morăreni – Deda, pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea stângă a sensului de mers.

În urma testării cu etilotestul conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost rănit uşor.

#La data de 28.03.2017, ora 0729, pe DN 15 E 60, în localitatea Iernut, un bărbat, de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Iernut, spre Tg. Mureş, pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor, a accidentat o femeie, de 39 de ani, angajată regulamentar în traversarea drumului, pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator si marcaj rutier.

În urma accidentului, femeia a fost rănită grav.

La data de 28.03.2017, ora 1710, un echipaj de poliţie de la Poliția Municipiului Sighișoara a depistat în trafic, în cartierul Hetiur, un bărbat care conducea un autoturism, al cărui număr de înmatriculare provizoriu era expirat.

Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii au stabilit că bărbatul, de 33 de ani, nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturism erau expirate, începând cu data de 12.02.2017.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Sighişoara sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore și a fost condusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighișoara cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.