Mai multe accidente rutiere

#La data de 17.06.2017, ora 16:00, pe DJ 142, km 6+200m, în comuna Găneşti, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Mica, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neopririi la trecere la nivel cu calea ferată simplă fără barieră, nu a oprit şi a intră în coliziune laterală cu automotorul feroviar cu nr 14609, care circula pe relaţia Blaj-Praid.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

#La data de 17.06.2017, ora 08:43, pe strada Băneasa, în localitatea Tg-Mureș, jud. Mureș, o femeie, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a tamponat cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de un bărbat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 35 de ani.

#La data de 17.06.2017, pe DJ 135, din comuna Măgherani, un bărbat, de 46 de ani, în timp ce conducea un tractor agricol şi o semiremorcă confecţionată artizanal, pe fondul neacordării de prioritate venind de pe o proprietate alăturată drumului public, a obligat conducătorii a două motocicluri, să intre în şanţul din partea dreaptă a drumului pentru a nu intra frontal sub ansamblul agricol.

În urma accidentului, conducătorii motociclurilor, ambii de 18 ani, precum şi o pasageră, de 16 ani, au suferit leziuni corporale uşoare .

#La data de 18.06.2017, pe DN15 E60, în localitatea Ogra, un bărbat, de 31 de ani, din Târnăveni, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei corespunzătoare la condiţiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a intrat intr-un cap de pod aflat în faţa unui imobil.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit vătămări corporale uşoare.

#La data 18.06.2017, Poliția Municipiului Sighișoara a fost anunțată telefonic prin Dispeceratul 112, că pe DN13E60, în afara localităţii Saschiz, în direcția Brașov a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Sighișoara, care a constat faptul că în jurul orelor 1530, un bărbat, de 39 de ani, domiciliat în localitatea Mihai Viteazu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Brașov spre Sighișoara, intr-o succesiune de curbe, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum , a pătruns cu autoturismul pe sensul opus de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului o persoană a fost rănită grav şi două au fost rănite uşor.

CONDUCEA SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI UN VEHICUL AGABARITIC

La data de 18.06.2017, la ora 2045, un bărbat, de 46 de ani, a condus în municipiul Tîrgu Mureş, pe Str. 8 Martie, o autoutilitară destinată transportului agabaritic.

Conducătorul auto a relatat poliţiştilor că destinaţia spre care se îndrepta era Germania.

Întrucât emana halenă alcoolică,conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.71 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier, din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Mureş, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.