Mai multe amenzi pentru tulburarea liniştii la Târgu Mureş

Cadrele Poliţiei Locale au acționat prioritar în sensul descurajării și prevenirii faptelor antisociale, fiind aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 61/1991(R).

Pe această linie reține atenția sesizarea prin Dispeceratul Integrat de Urgență „112″, referitoare la un „scandal” din fața Cinematografului „Arta” la data de 15.01.2017, în jurul orelor 0500, între mai mulți tineri. Patrulele mobilă și pedestră aflate în dispozitivul de patrulare s-au deplasat în zona indicată de dispecerat, unde i-au surprins pe numiții M.C., M.C.O., N.T. și A.D., toți cu domiciliul în municipiul Tîrgu Mureș, în timp ce tulburau liniștea publică prin strigăte și larmă. Cei în cauză au fost conduși la sediul Poliției Locale în vederea identificării, după care s-au luat măsuri de sancționare contravențională cu sume cuprinse între 200 și 400 lei.

În data de 21.01.2017, în jurul orei 0100, o patrulă mobilă s-a deplasat pe B-dul 1 Dec. 1918, nr. 205, unde era tulburată liniștea locuitorilor prin muzică la intensitate ridicată, ce provenea dintr-un apartament din imobilul respectiv. Numitul P.R.I., responsabil de producerea zgomotului, a fost sancționat contravențional și somat să respecte orele de liniște prevăzute în normele legale.

Un alt cetățean, K.T., domiciliat în localitatea Cîmpenița, a fost sancționat contravențional cu suma de 500 lei, la data de 27.01.2017, deoarece prin lucrările de amenajări interioare efectuate în orele de liniște prevăzute de lege, tulbura liniștea locatarilor din imobilul aflat pe str. Viitorului, nr. 16.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.