Mai multe infracţiuni la şoferii mureşeni

#La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 02.40, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sighișoara, au oprit pe strada Libertății, un autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani.

Deși conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul Municipal Sighişoara unde în prezenţa personalului medical a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevare de mostre biologice.

#La data de 20.02.2017, în jurul orei 18.15, un echipaj de poliție rutieră a oprit în trafic, pe Bulevardul Libertăţii în apropierea intersecției cu str. Iernuțeni, din municipiul Reghin, un autoturism, condus de un bărbat, de 38 ani.

În urma verificării documentelor, s-a constatat faptul că autorizația eliberată pentru plăcuțele cu numărul de înmatriculare provizoriu era expirată din data de 22.12.2016.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

#La data de 20.02.2017, orele 18.50, poliţiştii Secției nr.4 Poliție Ungheni, au oprit pe raza localității Cornești, un autoturism condus de către un bărbat, domiciliat în comuna Crăciunești, satul Cornești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, din data de 26.09.2016.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.