Mai multe infracţiuni rutiere la Sighişoara

# La data de 28.01.2017 , ora 10.15, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, au oprit pe strada Libertăţii, din Sighişoara un autoturism, înmatriculat în judeţul Mureş.

Cu ocazia verificării documentelor a fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat, de 66 de ani, din comuna Apold, Sat Daia, care nu deţinea permis de conducere pentru niciun fel de categorie auto.

Întrucât conducătorul auto prezenta halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Rutier Sighişoara sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului.

#La data de 29.01.2017, ora 15.14, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, a oprit pe DN 13 – E 60, la km. 111+100 m, judeţul Mureş, un autoturism înmatriculat în judeţul Harghita.

Cu ocazia verificării documentelor, conducătorul autoturismului a fost identificat, în persoana unui bărbat, de 33 ani, din Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita.

Bărbatul a prezentat poliţiştilor pentru control un permis de conducere provizoriu emis de autoritățile din Marea Britanie iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a acesta nu deţinea permis de conducere pentru niciun fel de categorie auto.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.