Mai multe infracţiuni rutiere

La data de 03 mai a.c., poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 14 Ghindari au identificat şi reţinut în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sighişoara, un tânăr de 23 de ani din comuna Bălăuşeri, care a fost condamnat să execute pedeapsa de 2 ani 7 luni şi 10 zile de închisoare, pentru săvârşirea a 5 infracţiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Tg. Mureș.

#La data de 03 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Reghin au oprit, pe strada Vînătorilor din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Reghin.

În urma verificării documentelor, s-a constatat faptul că tânărul figurează cu permis de conducere reținut în urma săvârşirii unei infracţiuni la regimul rutier.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 03 mai a.c., poliţişti rutieri de la Poliţia Municipiului Reghin au oprit, pe strada Mihai Viteazu, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din localitate, căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Centrul de Primiri Urgenţe Reghin, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ATENŢIE:
§ Circulaţi cu viteză moderată! Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic generează accidente grave de circulaţie;
§ Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Alcoolul diminuează considerabil reflexele;
§ Folosiţi centura de siguranţă! Acest accesoriu vă poate salva viaţa;

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.