Măluțan Andrada de la Școala Gimnazială Dacia, Campioană națională la șah 

După un an plin de competiții sportive a venit și cea mai buna performanță la final de an școlar pentru Școala Gimnazială Dacia.  Măluțan Andrada este Campionă  Națională la Șah „Elisabeta Polihroniade”. S-a obținut de asemenea și mențiune pe echipe.

Componenta echipei de la scoala Școala Gimnazială Dacia: Stoica Radu ( masa I) Varadi Stelian ( masa II) Hurubă Teodora ( masa III) și Măluțan Andrada (masa IV).

Concursul s-a desfășurat în Sala de Sport a Liceului Axente Sever din Mediaș, în 9 iunie, de la ora 18.

Campionatul Național Școlar de Șah „Elisabeta Polihroniade pentru elevii și elevele din învățământul primar, gimnazial și liceal – echipe mixte, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Știinţifice, cu Ministerul Tineretului și Sportului și cu sprijinul Federației Române de Șah, este un campionat prin șahul este descoperit de un număr din ce în ce mai mare de elevi.

Concursul Național Școlar de Șah „Elisabeta Polihroniade” – individual , în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Știinţifice și cu sprijinul Federației Române de Șah, se desfășoară la nivel de țară și se adresează elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal.

Cristina Vancea 

Sursa foto: Școala Gimnazială Dacia 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.