Manelele și hip-hop-ul interzise la Weekend

complex weekendConsiliul Local Târgu Mureş a adoptat marţi, într-o şedinţă extraordinară, o hotărâre prin care se interzic manelele şi hip-hop-ul la terasele din Complexul de Agrement şi Sport ‘Mureşul’ gestionat de municipalitate. Iniţial, administratorul complexului a propus şi interzicerea muzicii lăutăreşti, lucru cu care consilierii locali nu au fost de acord, dictând interdicţii doar pentru hip-hop şi manele.

Directorul Complexul de Agrement şi Sport ‘Mureşul’, Ioan Cârcu, a declarat că a propus interzicerea muzicii hip-hop şi a manelelor la terase, după ce a primit sesizări de la cetăţeni nemulţumiţi, care susţin că aceste genuri muzicale ar putea influenţa negativ copiii. Iniţial, administratorul complexului a propus şi interzicerea muzicii lăutăreşti, lucru cu care consilierii locali nu au fost de acord, dictând interdicţii doar pentru hip-hop şi manele.

Preşedintele de şedinţă, viceprimarul Ionela Ciotlăuş, s-a abţinut de la vot declarând că întrucât muzica lăutărească va fi permisă în continuare în complex, interzicerea muzicii hip-hop şi a manelelor ar reprezenta o discriminare.

‘Din punctul meu de vedere, acest articol (din hotătâre, n.r.) este discriminatoriu. Nu e creştinesc să intri în casa omului care-ţi plăteşte taxe, taxe foarte mari. Chiar am primit un memoriu legat de taxele mari care se percep la Complexul de agrement şi acum intrăm cu o restricţie legată de difuzarea unui anumit tip de muzică’, a spus Ciotlăuş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. este discriminare si prost gust din partea „capilor” acestei urbe. sunt ei mai destepti si isi fac vezi draga doamne probleme de viitoarele generatii, care invata in scoli ce stau sa cada sau care nici nu au scoli. sa va fie rusine, mai bine ati rezolva problemele adevarate. doamne nu mai aveati ce rezolva si asta ramasese. acum ca s-a rezolvat si reglementat, totul e perfect….sa va fie rusine.

  2. cu manele is de acord da cu hiphop? da sunteti nebuni?!? naveti ce sa faceti cu timpul vostru liber si le mierliti pe niste abnormalitati de preferinte personale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.