Manelele și hip-hop-ul interzise la Weekend

complex weekendConsiliul Local Târgu Mureş a adoptat marţi, într-o şedinţă extraordinară, o hotărâre prin care se interzic manelele şi hip-hop-ul la terasele din Complexul de Agrement şi Sport ‘Mureşul’ gestionat de municipalitate. Iniţial, administratorul complexului a propus şi interzicerea muzicii lăutăreşti, lucru cu care consilierii locali nu au fost de acord, dictând interdicţii doar pentru hip-hop şi manele.

Directorul Complexul de Agrement şi Sport ‘Mureşul’, Ioan Cârcu, a declarat că a propus interzicerea muzicii hip-hop şi a manelelor la terase, după ce a primit sesizări de la cetăţeni nemulţumiţi, care susţin că aceste genuri muzicale ar putea influenţa negativ copiii. Iniţial, administratorul complexului a propus şi interzicerea muzicii lăutăreşti, lucru cu care consilierii locali nu au fost de acord, dictând interdicţii doar pentru hip-hop şi manele.

Preşedintele de şedinţă, viceprimarul Ionela Ciotlăuş, s-a abţinut de la vot declarând că întrucât muzica lăutărească va fi permisă în continuare în complex, interzicerea muzicii hip-hop şi a manelelor ar reprezenta o discriminare.

‘Din punctul meu de vedere, acest articol (din hotătâre, n.r.) este discriminatoriu. Nu e creştinesc să intri în casa omului care-ţi plăteşte taxe, taxe foarte mari. Chiar am primit un memoriu legat de taxele mari care se percep la Complexul de agrement şi acum intrăm cu o restricţie legată de difuzarea unui anumit tip de muzică’, a spus Ciotlăuş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.