„Marele Târg de nebrazi” salvează brazii. La Tîrgu Mureș!


În perioada 9 – 15 decembrie se va desfășura la Tîrgu Mureș „Marele Târg de Nebrazi de la H33”.

CE ESTE NEBRADUL?

El seamănă leit cu pomul de Crăciun, doar că nu are brăduțul acela tăiat din pădure în interior. E la fel de frumos și la fel de strălucitor, e făcut de mâinile harnice ale familiei, prietenilor sau ale colegilor tăi și nu numai ca ține mândru locul bradului, dar îi și salvează viața.

Fiecare nebrad salvează viața unui brăduț! Și nu numai. Dacă vii să-l cumperi, din bani tăi vor fi plantați în pădure alți și alți brăduți.

DE CE?

În primul rând pentru că dorim să oferim tuturor șansa de a petrece clipe minunate alături de familie, de prieteni sau de colegi, bricolând nebrazi. Credem că acele clipe minunate pe care fiecare dintre noi le petrece împodobind bradul în ajunul Crăciunului pot fi multiplicate. Vrem să vă invităm să vă distrați și să fiți creativi.

Și în al doilea rând pentru că dorim să demonstrăm împreună că NU trebuie să tăiem brazi pentru a ne bucura de Pomul de Crăciun. Putem crea alții la fel de frumoși, dacă nu cumva chiar mai frumoși.

Dacă nu apucați să vă faceți nebrazi nu-i nimic. Vrem să vă invităm la noi la H33 să vă alegeți unul dintre cei 33 de nebrazi făcuți de alți inimoși. Fiecare va găsi un nebrad după gustul său, vă garantăm noi asta. Vi-l puteți lua acasă sau la birou, donând contravaloarea acestuia pentru Fondul de plantare al celor de la Tășuleasa Social, a căror misiune este să-și invite voluntarii să-i transforme în noi păduri. Sau poți cumpăra tot așa și decorațiuni de Crăciun create de copii de grădinița tot pentru ca banii să meargă la plantări.

CUM?

Păi poți face un nebrad acasă, cu familia și cu prietenii. Sau la birou, alături de colegi. Din orice! Oricum. Prin orice metode sau tehnici. Încurajăm nebrazii făcuți din materiale reciclabile sau din deșeuri. Dar nu neapărat, nu e o regulă.

Sau poți veni la H33 unde se organizează workshopuri, unde te poți așeza în jurul mesei de bricolaj. Uite-te în program, urmărește pe pagina H33 și haide când ai poftă de câteva ore de distracție și creativitate. Va fi chiar fain și interactiv.

CÂND?

Din 20 noiembrie noi tot meșterim la nebrazi, ca în 9 să fie toți pregătiți de expoziție. În 9 decembrie, deschidem Marele Târg de Nebrazi de la H33! Da da. Ați auzit bine: curtea Prodvinalco de pe strada Horea nr. 33 se transformă într-un tărâm de basm! Aici veți găsi expoziția celor 33 de nebrazi prezentată într-un decor de poveste. Vrem să facem aici și … dar, STOP! Nu vă spunem nimic, totul va fi o surpriză. Și credeți-ne ne pricepem la asta. Intră pe fir și Asociația Niște Oameni și ăștia îs și ei buni la făcut minuni.

Târgul va fi deschis până pe 15 decembrie și vă va aștepta cu surprize în fiecare zi.

PROGRAM

20 noiembrie  – 8 decembrie  –  Ateliere de făcut Nebrazi

9 decembrie  –  Deschiderea Marelui Târg de Nebrazi de la H33

9 decembrie  – 15 decembrie –  Marele Târg de Nebrazi

15 decembrie  –  Festivitatea de închidere a Târgului

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.