Maria Precup: „Îmi respect promisiunile!”

La 10 iunie, peste 57% dintre reghineni au ales o femeie-primar. Maria Precup, femeia pe care mulţi o vor numi de-acum înainte „primăriţa”, a fost viceprimar al municipiului Reghin timp de 4 ani, perioadă în care a ţinut uşa deschisă pentru toţi cei care au dorit să-i vorbească, să-i ceară un sfat sau ajutor…

Omul Maria Precup

Maria Precup s-a născut la 1 ianuarie 1955 în comuna Petelea, într-o familie de oameni gospodari, şi a avut o copilărie marcată de părinţi iubitori care au ştiut să le inspire copiilor dragostea faţă de carte. A fost o elevă strălucită, a absolvit o facultate de ştiinţe economice, a fost contabil, director economic la RAGCL şi mai apoi viceprimar. În calitate de şef al partidului, Maria Precup s-a impus în faţa colegilor ei, reuşind să schimbe imaginea învechită lăsată asupra PSD Reghin de Marian Traian. Este căsătorită tot cu un economist (fost director la o bancă, acum pensionar), are un fiu, o fiică şi doi nepoţei.

,,Nu este meritul meu…

… este meritul oamenilor din Reghin pentru că m-au ales pe mine. Tot timpul am sperat, dar niciodată nu am crezut că voi câştiga. Mergeam pe stradă şi mă gândeam că trebuie să câştig”, a declarat Maria Precup. Întrebată care este primul lucru pe care îl va face în calitate de primar al municipiului Reghin, aceasta a amintit despre promisiunile făcute reghinenilor. ,,Doresc să creez o majoritate în Consiliu şi să-mi respect promisiunile venind cu infrastructura dinspre marginea oraşului către centru, aşa cum am promis oamenilor”, a explicat Maria Precup. ,,Îi iubesc pe toţi şi le mulţumesc că au avut încredere în mine”, a adăugat noul primar. Învestirea în funcţie va avea loc în data de 26 iunie. Până atunci însă Maria Precup poate fi găsită în continuare în vechiul ei birou, pe care și-ar dori să-l păstreze. ,,De ce am devenit primar? Pentru o administraţie publică transparentă, o administraţie publică în care cetăţenii să fie consultaţi cu privire la deciziile majore, o administraţie atentă cu banul public”. Oferta electorală a Mariei Precup include proiecte precum cel referitor la înfiinţarea Parcului Industrial Reghin (având ca potenţial amplasament păşunea Mociar) sau readucerea serviciului de apă şi canalizare în subordinea Consiliului Local Reghin.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.