Marius Lăcătuș, salariu de 20.000 de euro, în Mureș

Conducerea Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş a reziliat, la sfârșitul săptămânii trecute, contractul cu italianul Maurizio Trombetta. Astfel, noul antrenor al echipei este Marius Lăcătuș, care va câștiga, se pare, unul dintre cele mai mari salarii anuale din fotbalul românesc, cu toate că, după cum a declarat Claudiu Maior, acesta ,,va veni pentru o suma mai mică decât Trombetta”.

 Cât?

Conform Prosport, mureşenii îi vor da lui Lăcătuş 20.000 de euro pe lună (unul dintre cele mai mari salarii din Liga I în rândul antrenorilor) plus o primă de 50.000 de euro dacă va salva echipa de la retrogradare.

Cei de la FCM au făcut sacrificii financiare destul de mari pentru a-l aduce pe Lăcătuş la echipă, care va câştiga la fel de mult ca şi Jorge Costa la CFR, cei doi fiind depăşiţi doar de Răzvan Lucescu.

,,Mai trebuie semnat contractul şi stabilite anumite clauze, dar nu cred că pot să mai apară probleme. Dacă nu ar fi apărut decesul mamei sale, Lăcătuş era deja antrenorul nostru. Îl aşteptăm cât mai curând la Târgu Mureş. Sper ca spiritul lui de luptător să se transmită şi jucătorilor, iar împreună să ne salvăm de la retrogradare. Vom semna pe 6 luni, iar dacă va salva echipa îi vom prelungi contractul. Cu domnul Trombetta vom discuta în aceste zile rezilierea contractului”, a spus preşedintele Ioan Man.

Marius Libeg

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.