Maurer Residence Târgu Mureș prinde contur. Cum va arăta orașul din interiorul orașului?

 

Maurer Imobiliare a anunțat anul acesta că va investi într-un cartier rezidențial în Târgu Mureș, în zona fostei Fabrici de Zahăr. În ce stadiu a ajuns proiectul, cum va arăta cartierul și ce facilități vor avea locuitorii, am aflat de la Oana Păun, manager de vânzări și marketing în cadrul Maurer Imobiliare.

 

Rep.: Ce detalii ne poți oferi despre proiectul de la Târgu Mureș? Cum va arăta și ce facilități vor avea locuitorii?

Oana Păun: Proiectul din Târgu Mureș arată extraordinar de bine. Arhitecții au muncit mult și suntem foarte mulțumiți de rezultate. Din totalul suprafeței cartierului, 36,5% va fi reprezentat de spațiu verde. Am mizat pe un ansamblu aerisit, înconjurat de natură, care respiră și oferă o stare de bine. Proiectul din Târgu Mureș va avea un element  nou, și anume un mic lac, tocmai pentru că mizăm pe ceea ce terenul conține deja în stadiu natural. Zona de agrement va abunda în vegetație pentru că ne dorim un spațiu relaxant. Ba mai mult, vom amenaja terenuri de sport care vor fi amplasate chiar lângă bulevardul Libertății (deci vor putea beneficia de ele și vecinii din alte unități locative). Vorbim despre terenuri de fotbal, baschet, piste de biciclete, suntem în discuții pentru amenajarea unei săli de sport închisă și a unui bazin de înot. Totodată, complexul va avea și un supermarket pentru a facilita locuitorilor cumpărăturile de zi cu zi. Practic, ne-am gândit să concepem un mini-oraș în interiorul orașului care să ofere tot ceea ce este necesar unui trai frumos.

Rep.: Ce ne poți spune despre căile de acces prevăzute în proiect?

Oana Păun: În proiectul nostru sunt prevăzute trei căi de acces din străzile principale și două din străzile secundare, astfel încât să fluidizăm cât mai mult traficul în zonă. De asemenea, am ales, împreună cu arhitecții să nu amplasam blocuri chiar în proximitatea bulevardului Libertății pentru că am dorit să evităm disconfortul auditiv din pricina traficului.

 

Rep.: Ați luat ,,pulsul” pieței? Cum li se pare mureșenilor acest proiect?

Oana Păun: Sunt foarte încântați, deja conturându-se frumos o viitoare comunitate Maurer Imobiliare. Avem o listă numeroasă de așteptare, cu posibili clienți interesați și ne bucură enorm să vedem deschiderea oamenilor pentru proiectul nostru. Tocmai de aceea suntem conștienți că trebuie să livrăm calitate la cele mai înalte standarde.

Rep.: Recent ați fost alături de mari lideri ai pieței la un eveniment de business de prestigiu. Ce înseamnă aceste colaborări pentru Maurer Imobiliare?

Oana Păun: O mare onoare și recunoașterea faptului că facem performanță. Gândim măreț și am ajuns să stăm la masă și să discutam idei de business cu marii lideri în afaceri din Europa. Evident, acest fapt ne ajută enorm să creștem – adunăm idei și le implementam în planul nostru de extindere națională.

Rep.: În ce stadiu vă aflați în acest moment cu proiectul din Târgu Mureș?

Oana Păun: Chiar săptămâna aceasta proiectul intră în dezbatere publică pentru avizul de mediu. Am muncit mult și sperăm să reușim ca în 2018 să dăm drumul construcțiilor.

Rep.: Câte apartamente veți construi și cum vor arăta acestea?

Oana Păun: Aproximativ 3.500 de apartamente în blocuri de tip P+4 până la P +7, cu parcări subterane. Mizăm pe calitate (de pildă, vom monta cel mai nou tip de termopane), pe finisaje de calitate, apartamente luminoase cu terase generoase și aerisite. Apartamentele vor fi cu una, două sau trei camere, încercând astfel să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri.

Rep.: Dacă ar trebui să descrieți într-o singură frază proiectul, cum ar suna?

Oana Păun: Un loc care inspiră optimism, viață și în care ți-ai dori, cu siguranță, să îmbătrânești fericit.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.