Medicii refuză chimioterapia

editorial-TitiÎn ultimii ani s-a vorbit adesea în România despre criza citostaticelor (problema fiind readusă în discuție în ultimele săptămâni). Însă, în ciuda neliniștii pe care o provoacă această criză pentru anumite categorii de persoane, consider că de fapt este vorba despre o criză falsă. Să presupunem că în România timp de un an nu ar mai fi citostatice… Ce s-ar întâmpla? Ar muri mulți oameni de cancer! Însă, ce e deosebit față de situația actuală? Și acum mor la fel de mulți oameni din cauza cancerului, cu tot cu citostatice!

De aceea, aș pune următoarea întrebare: câte cazuri de vindecări de cancer cunoașteți în urma chimioterapiei? Eu nu cunosc niciunul, deși am cunoscut foarte multe persoane care au suferit de cancer la diferite organe, au făcut tratament cu citostatice și cu raze și au murit după 2-3 ani de la depistarea boii, dacă nu mai repede. Deci, consider că tratamentul cu citostatice este o apă de ploaie, care îmbată moralul pacienților și care aduce venituri substanțiale celor care produc aceste substanțe chimice. Puținele vindecări documentate sunt doar excepții… sau poate miracole.

În plus, tot din cazurile cunoscute de mine (rude sau cunoștințe) este oarecum înșelător. La început, chimioterapia și radioterapia vor reduce dimensiunea tumorilor. Dar după scurt timp boala va reveni și mai viguros. Folosirea îndelungată a acestor „tratamente” nu va duce la distrugerea definitivă a celulelor canceroase.

În schimb, am auzit, e drept, și de câteva cazuri de vindecări. Însă toate vindecările despre care am auzit au un element comun. Oamenii respectivi (unii dintre ei foarte bătrâni și în faze terminale) au urmat toți, după descoperirea bolii, un regim alimentar exclusiv vegetal, bazat pe crudități. Din unele studii se pare că cea mai bună metodă de luptă împotriva celulelor canceroase este de a le înfometa, adică a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica: zahăr, lapte, carne, cafea etc.

Concluzia: tratamentele actuale de cancer nu au niciun un efect pozitiv. La nivel mondial mor de cancer, în fiecare minut, 14 oameni. Iar numărul bolnavilor de cancer crește în fiecare an cu 1%. O concluzie logică ar fi: dacă ceva nu funcționează, e cazul să încerci altceva, nu să te încrezi în același tratament care nu-și dovedește deloc eficiență. Și totuși, oamenii se agață în continuare de citostatice și de raze, spre satisfacția producătorilor acestor substanțe chimice (tratamentul cancerului în țările membre ale Uniunii Europene costă aproape 117 miliarde de euro pe an).

În încheiere, citez un fragment dintr-un articol publicat în Ziarul Financiar, care arată că 75% dintre medici ar refuza chimioterapia dacă s-ar îmbolnăvi de cancer: „Potrivit Natural News, cercetările arată că 3 din 4 doctori şi oameni de ştiinţă ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi, datorită efectelor devastatoare asupra întregului corp şi a sistemului imunitar, dar şi datorită ratei de succes extrem de scăzut. Aceştia nu numai că au respins chimioterapia, dar au spus şi că nu le-ar permite membrilor familiilor lor să parcurgă aceste proces! Pe deasupra, numai 2-4% dintre cancere răspund la chimioterapie… Şi totuşi, este tratamentul prescris în mod obişnuit pentru orice fel de cancer”.

Titi Dălălău

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.