Medifun și-a desemnat câștigătorii

Duminică, 31 iunie, s-a încheiat a doisprezecea ediție a festivalului studențesc Medifun. Câștigătorii ediției 2012 au fost membrii echipei „Ice Tea Foot”, urmați de „Bikingii”, pe locul doi și „Pirații de pe Pokloș” pe locul trei. În total au luat parte la competiție aproximativ 400 de studenți din Tîrgu-Mureș și alte trei centre universitare din țară, precum și doi studenți ai unor universități europene, organizați în 17 echipe.

Competiția a constat în patru zile de probe sportive, de creație, de iarbă și de apă, după un program care pentru participanți, în parte, a fost surpriză, probele având loc atât în cursul zilelor, cât și în cursul nopților. Atmosfera a fost completată de concerte, petreceri în aer liber și cluburi și o interacțiune continuă între participanți la locul de campare amenajat pe fostul Stadion ASA.

În echipa de organizare au fost 30 de persoane, majoritatea membrii ai Ligii Studenților din Tîrgu-Mureș dar și din alte organizații pentru tineri ca: Studcard Tîrgu-Mureș, Fain Frumos, Cercetașii României – Centrul Local Tîrgu-Mureș și LeCtura.

Se încheie astfel o nouă ediție a unuia din cele mai mari festivaluri studențești organizate în România, după un concept unic în țară, cu un program de educație non-formală, îmbrăcat într-o formă atractivă. Fiecare echipă a fost reprezentată de un nume, un steag, însemne distinctive, un imn și o scenetă de prezentare.

Sursa: Medifun

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.