Messi are urmaș la Luduș

Ștefan, tatăl lui, a fost jucător de fotbal, iar mama Ioana este o ființă energică și un suporter înfocat. Încă din primii săi ani de viață, David a fost atras de minge și de meciurile de fotbal pe care le viziona la televizor împreună cu bunicul Ioan, cu tatăl și mama sa. A fost întotdeauna neastâmpărat, dar în sensul bun al cuvântului și încă de la vârsta de patru ani și jumătate a fost inclus în echipa antrenată de Virgil Nicoară, primul său antrenor, într-o grupă în care colegii lui David erau cu trei ani mai mari decât el. De altfel, întotdeauna a jucat în echipe în care coechipierii îl depășeau doar ca vârstă! David s-a remarcat repede prin calitățile sale și a fost legitimat la Mureșul Luduș. Cu această echipă a participat la multe turnee și de cele mai multe ori, la peste 20 de turnee a fost declarat cel mai bun jucător. A fost și golgeter de patru ori și toate aceste rezultate l-au cunoscut ca un jucător cu mari perspective. Au început să apară cererile de transfer și până la urmă David a devenit jucător al echipei Luceafărul din Cluj-Napoca. A fost remarcat de fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău din mâna căruia a primit Cupa atribuită celui mai bun jucător din România, la vârsta lui, la turneul final al Cupei „Gh. Ola”.

La Cluj-Napoca este pregătit de Cosmin Crăciun, Paul Ghenți și Ovidiu Sărmășan și beneficiază de cele mai bune condiții. Părinții au primit locuință și loc de muncă, iar David este înscris la școală unde este fruntașul clasei și la învățătură așa cum este cel mai bun jucător la două categorii de vârstă.

La „Cupa Cataluniei” din Barcelona, Luceafărul a prezentat România și a ocupat locul II după meciul pierdut la penalti cu Croația. David a marcat un gol și a fost declarat de specialiștii prezenți la turneu ca urmaș a lui Messi. Să sperăm cu toții că specialiștii au dreptate.

Ioan A. BORGOVAN 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

5 Comentarii

  1. Născut în 2017 și în primii ani din viață? Ceva probabil e greșit!

  2. Născut în …2007. Așa este!

  3. Doamne ajuta pe mai departe ! Felicitari !

  4. Serios? S-a nascut in 2017? Precoce…

  5. mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.