Miercuri putem ajunge pe locul I

bcmures_craiova_9_orFederația Română de Baschet a hotărât ca restanța din etapa a 12-a a LNBM dintre echipele CSU Atlassib Sibiu şi BC Mureş să fie jucată pe data de 29 ianuarie, miercuri de la ora 18 în Sala din Sibiu. Partida a fost amânată la cererea sibienilor, deoarece la vremea respectivă Sala Transilvania a fost ocupată. Atunci conducerea BC Mureş a oferit posibilitatea ca meciul să se organizeze la Tîrgu-Mureş, urmând ca returul să aibă loc la Sibiu, dar a fost refuzată de către sibieni.

Partida de miercuri va începe la ora 18.

În altă ordine de idei, meciul tur dintre BC Mureş şi CSM Oradea, partidă amânată din etapa a 9-a la cererea orădenilor, va fi jucată – în comun acord a celor două cluburi – pe data de 19 februarie, în Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureş cu începere tot de la ora 18.

Victorie la Mediaș

La sfârșitul săptămânii trecute, tigrii au învins din nou la Mediaș (Gaz Metan Mediaș – BC Mureș 75-81 (21-23, 19-19, 13-21, 22-18), după semifinala din campionatul trecut. Echipa lui Srecko Sekulovic a condus în majoritatea timpului de joc, gazdele de a Mediaș au dat o replică dârză în ciuda absențelor de marcă al lui Mandache, Tiaras și Dumitru. Bc Mureș a replicat prin double-double-ul lui Ivanovic și jocul bun al lui Brown și Peciucas. Antrenorul nostru a declarat după partidă: ,,Nu a fost un meci frumos, a fost o partidă dificilă, dar important este faptul că am luat cele două puncte. Ivanovici și Brown au făcut un meci excelent, dar și ceilalți s-au comportat foarte bine pe teren. Mulțumesc și spectatorilor sosiți din Mureș că ne-au susținut până la capăt, ne-am simțit ca acasă în sala din Mediaș”.

GAZ: Shiloh 22 (1×3), Kemp 19 (2×3), Bogavac 16 (1×3), Dumitrescu 9 (3×3), Marojevic 5, Okosun 4

BC Mureș: Brown 19, Ivanovic 17 (1×3) 14 rec (!), Peciukas 14 (2×3), Mladenovic 14p 9 rec, Jelenic 13 (2×3), Navickas 3 (1×3), Jucan 1.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.