Minor băut la volan

La data de 05.01.2017, ora 02,49, un echipaj de ordine publică de la Poliţia Sighişoara, s-a deplasat pe DN 13 E60, in zona cartierului Hetiur, unde a avut loc un eveniment rutier fără victime.
Conducătorii auto au fost conduși la sediul poliţiei în vederea continuării audierilor şi întocmirii documentelor legale.
În urma verificării documentelor, poliţiştii rutieri au stabilit că unul dintre conducătorii auto, este un minor, în vârstă de 16 ani.
Totodată, minorul prezenta halenă alcoolică în aerul expirat, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Faţă de persoana care i-a încredinţat autoturismul sub aspectul săvârşirii infracțiunii de încredințare a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.